PodcastPUP
The Search Portal For PodCast

PodcastPUP Forum
Try The New PUP Search "Powered By Google"

  Submit PodCast Site       Recently Submitted PodCast Sites PodcastPUP  

Ljudbok barn  RSS Feed  Subscribe Via iTunes  Zune Subscribe
0 star rating Average rating based on 0 votes  -  Rate
Link To This Page: http://www.podcastpup.com/pod.asp?ID=16180
Voting Link: http://www.podcastpup.com/pod_vote.asp?ID=16180
Category: Kids/Family
Receive Email When This Podcast Updates
Email:
PupuPlayer FREE
Click Button To Listen To All Episode's
Question Regarding This Entry?


My Yahoo!  Google Reader  My MSN  podnova  NewsGator  Odeo


Description:

Audiobooks for children.

Sponsored Links




Amazon.com

Aloha Podcast Network

Hawaii Podcast
Podcast Episode's:
Godnattsagan som inte ville ta slut
I det här avsnittet lyssnar vi på ett smakprov av sagan "Godnattsagan som inte ville ta slut". 💤 Du hittar hela sagan på Spotify, sök på titeln eller följ den här länken: https://open.spotify.com/album/6B4RJZiz9w95cvLFI5iBYA Sov gott!
Listen: podcast - audio/mpeg

Godnattsaga: Mysteriet med den försvunna kudden
Är det dags för en godnattsaga? Vad bra, för här kommer ett tips på just en godnattsaga. Den heter "Mysteriet med den försvunna kudden" och handlar om en kanin som har blivit av med sin favoritkudde och nu kan hon inte sova. Som tur är har hon en vän som hjälper henne lösa mysteriet. Du kan lyssna på hela godnattsagan på Spotify: https://open.spotify.com/album/5mWQcG6uGLZbayxfxnjurm Du kan också söka på "Mysteriet med den försvunna kudden" på Spotify om du hellre vill det. Sov så gott!
Listen: podcast - audio/mpeg

Godnattsagor för barn
En mysig godnattsaga kan göra underverk när man ska sova. Att få ligga i sängen och lyssna på en bra saga gör att det blir enklare att komma ner i varv och bli sömnig. På den här spellistan hittar ni godnattsagan "Katten som inte kunde sova" och många andra bra godnattsagor för barn: https://open.spotify.com/playlist/2hHIaWS6pELC5w58vJraVJ Lägg gärna till den som favorit så att du enkelt hittar tillbaka till den. I det här avsnittet får ni höra ett smakprov av "Katten som inte kunde sova". Hur är en bra godnattsaga för barn? En bra godnattsaga behöver inte nödvändigtvis handla om att sova, men ibland gör de det. Sagan ska förstås vara rolig att lyssna på, men den ska också ha ett behagligt tempo och inte vara för spännande. Den ska också vara lagom lång. Inte för lång, men inte heller för kort. För att godnattsagan ska få barn att bli sömniga är det också bra om man undviker allt för "stissiga" karaktärer. Man vill ju trots allt att godnattsagan ska göra att barnet blir lugnt, harmoniskt och sömnigt. Det är den typen av sagor du hittar på den här spellistan på Spotify: https://open.spotify.com/playlist/2hHIaWS6pELC5w58vJraVJ Godnatt, sov så gott!
Listen: podcast - audio/mpeg

Sagor för barn
Det finns många bra sagor för barn och många bra svenska barnsagor. En bra saga ska både trollbinda barnen och samtidigt dela med sig av viktiga erfarenheter till barnet. I det här avsnittet tipsar jag om några sagor som gör just detta och som både barn och vuxna gillar. Alla sagor i det här avsnittet (och många fler) finns att lyssna på via Spotify: https://open.spotify.com/playlist/73tEbryEfKxBbEpEYmmBLv?si=07081703c9e94da0 Glöm inte att gilla spellistan så att du sparar den till ditt bibliotek. Man vet aldrig när det kan passa med en saga. För fler sagor och ljudböcker för barn finns även den här spellistan: https://open.spotify.com/playlist/2vlEFpAvYn5pUwaRFXDoq0?si=6381fc77edcc4651
Listen: podcast - audio/mpeg

Julsagor för barn
När julen står för dörren är det få saker som är så mysigt som att lyssna på en julsaga. Det finns gott om julsagor som verkligen får en att komma i julstämning. I det här avsnittet tipsar jag om några av mina favoriter när det gäller julsagor för barn. Jag tipsar om sagorna om när de firar jul i Bullerbyn och när Pippi har julgransplundring. Det blir också julstämning när Pettson och Findus ska fira jul. Även boken Jul, jul, pinsamma jul som handlar om Eva & Adam landar till slut i julstämning. Ni hittar alla dessa julsagor och många fler i den här spellistan på Spotify: https://open.spotify.com/playlist/62ZHchTs0i6ufht6tdyEE7?si=5a3f89932e6143b6
Listen: podcast - audio/mpeg

Avsnitt 1
I poddens första avsnitt tipsar jag helt skamlöst om mina egna två ljudböcker, nämligen "Nyårskrisen" och "Tilda & mormors klocka". Båda finns att lyssna på via Spotify (https://open.spotify.com/artist/6stU9ni6Cib23L7H7sqdP5?si=FuZOSWcbRziTGmQPoRMGvQ) samt på Storytel.
Listen: podcast - audio/mpeg


My Yahoo!  Google Reader  My MSN  podnova  NewsGator  Odeo

Search the web   PodCast Search:
Search On : All Words Any Words iTunes Web

  Submit PodCast Site       Recently Submitted PodCast Sites  

©2005-2024 - A Vebro Solutions Venture
Now Searching 13,527 PodCast
Need a vacation? Find our more about a Hawaii Vacation or get Hawaii insider tips!